Locatie

De Natuurtop 2022 is op vrijdag 17 juni in het Congres Paviljoen van de Floriade Expo 2022 in Almere.

Vanaf NS Station Almere Centraal of de parkeerplaats bij de Floriade wordt u – tussen 9.00 – 11.00 driemaal per uur – met een shuttlebus naar de ingang van de Floriade Expo 2022 vervoerd.

LET OP: uw extra reistijd kan hierdoor oplopen tot 30 – 45 minuten!
Houd hier rekening mee bij uw vertrektijd!

U kunt na binnenkomst lopend naar het Congres Paviljoen alvast genieten van de groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken.

Mindervalide
Als u mindervalide bent dan kunt u dit als opmerking aangeven bij uw registratie. We informeren u dan over de (parkeer)mogelijkheden op het terrein.

Hotels
Zoekt u nog een prettige ruimte voor de overnachting? Bekijk hier enkele suggesties.

ROUTEBESCHRIJVING FLORIADE EXPO 2022

Trein

LET OP: uw extra reistijd kan oplopen tot 30 – 45 minuten ivm vertrektijden en vervoer per shuttlebus vanaf het station!

Het Floriade-park ligt niet in het centrum van Almere, maar net daarbuiten. Uw reis naar Floriade bestaat daarom uit twee onderdelen, eerst naar station Almere Centrum en daarvandaan met de (shuttle)bus naar het Floriade-park.

De shuttlebus vertrekt tussen 8.45 uur – 11.00 uur driemaal per uur vanaf een speciale halte op het busplein bij het station Almere Centrum. De shuttlebus volgt een directe route zonder tussenstops naar de bushalte bij het entree van Floriade Expo 2022. De reistijd van de shuttlebus bedraagt ongeveer 10 minuten. Vanaf de bushalte loopt u – via de entree – in ongeveer 15 minuten naar het Congres Paviljoen.

Let op: voor de shuttlebus heeft u voor de terugreis een ticket nodig. Als u zich heeft ingeschreven voor de Natuurtop en heeft aangegeven dat u met het OV komt dan kunt u voor de terugreis met de shuttlebus een ticket krijgen bij de hostesses die de registratie staan op vrijdag 17 juni.

U kunt ook met de ‘normale’ bus naar busstation ’t Oor reizen. U loopt in ongeveer 20 tot 25 minuten – via de entree Weerwater – naar het Congres Paviljoen.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Floriade.

Auto

LET OP: uw extra reistijd kan oplopen tot 30 – 45 minuten ivm vertrektijden en vervoer per shuttlebus vanaf de parkeerplaats!

Komt u met de auto of motor naar Floriade? We helpen u graag de beste route te vinden.

Maak gebruik van één van de routebeschrijvingen op de pagina van de Floriade. Houd bij het plannen van uw reis naar Floriade rekening met eventuele wegwerkzaamheden. Kijk daarvoor op vanAnaarBeter.nl voor vertrek.

Locatie van de Floriade Parking is Enrico Fermistraat, 1341 CB Almere. De parkeerplaats is – tijdelijk -niet zichtbaar op Google Maps, onze excuses voor het ongemak. Vanaf volgt u de A6 de borden Floriade Expo 2022 met het ‘auto-teken erop’.

Let op: voor het parkeren heeft u een ticket nodig. Als u zich heeft ingeschreven voor de Natuurtop en heeft aangegeven dat u met de auto komt dan kunt u voor het uitrijden van de parkeerplaats een ticket krijgen bij de hostesses die de registratie staan op vrijdag 17 juni.

De Floriade Parking bevindt zich NIET op loopafstand van de entree. Een shuttlebus brengt u vanaf Floriade Parking naar de ‘Kabelbaan entree’ van Floriade, dit vervoer is inbegrepen bij uw parkeerticket. De reistijd van de shuttlebus bedraagt ongeveer 15 minuten. Momenteel rijdt de shuttlebus tussen 8.45 uur – 11.00 uur driemaal per uur maar dit kan nog wijzigen.

Bij aankomst bij de Kabelbaan Entree moet u nog ongeveer 15 minuten lopen naar het Congres Paviljoen. U gaat bij de entree met de trap omhoog (Let op: stap niet in de kabelbaan) en loopt u over de A6. Neem gelijk de eerste weg links. Het Congres Paviljoen is na ongeveer 5 minuten lopen aan uw linkerhand.

Congres Paviljoen

Congres Paviljoen
Hortus Avenue
nr. 145

De Natuurtop 2002 wordt georganiseerd in het Congres Paviljoen van de Floriade Expo 2022 in Almere. Kom en ontdek groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken.

Klik hier om de kaart te downloaden.

Klik hier om de kaart van de Floriade te downloaden.